Mobilreparatör Falun


Har du också fått problem med din käraste ägodel, dvs din telefon och behöver en mobilreparatör Falun som lagar din mobil snabbt och smidigt utan krångel.
Känner du inte till Valfrimobil AB sedan tidigare är det ett förnuftigt val att lägga vårt namn på minnet. Det är inte direkt ovanligt att olyckan drabbar oss när vi som minst behöver det, du vet säkert hur det är. Vi på Valfrimobil AB arbetar professionellt med att laga de allra flesta mobilmärken i branschen och då är du välkommen till din mobilreparatör Falun när missödet drabbat dig. När du anlitar oss och behöver en pålitlig mobilreparatör Falun som kan sin sak, ska du känna dig trygg i att vi utan undantag gör ett kvalitativt jobb med din telefon. Våra yrkesskickliga medarbetare, med sin sammanlagda erfarenhet utför alltid jobbet korrekt enligt konstens alla regler. Som kund kan du också alltid känna dig lugn i att vi jobbar med de allra bästa reservdelar. Därför kan du förvänta dig ett toppenresultat från din mobilreparatör Falun.

Välj smart, anlita Valfrimobil AB som din mobilreparatör Falun

Anlita oss som mobilreparatör Falun istället för att köpa nytt. Vi tar inte ut några onödiga avgifter utan tar endast betalt för arbetet vi utför samt själva reservdelarna. Att välja oss som mobilreparatör Falun ska vara smidigt. Våra servicetekniker, med all sin kunskap, utför reparationen på ett kick. Vill du fortsätta glädjas åt din mobil i fortsättningen gör du rätt i att kontakta oss som din mobilreparatör Falun.

Varmt välkommen att besöka oss på www.valfrimobil.se Vi finns på Hagavägen 25, 784 31 Borlänge. Öppettider är mån-fre 09:00-18:00, lör 12:00-15:00. Du kan också maila oss på Borlange@valfrimobil.se eller ringa på tel 010- 166 41 00 så berättar vår kundvänliga personal mer om oss som mobilreparatör Falun.

Vi ser fram emot din kontakt!