Laga mobil örebro


Är du ytterligare en i raden som fått problem och är i behov av att laga mobil örebro? Det är många med dig som haft samma dilemma. Var klok genom att göra precis som de som haft samma problem, nämligen att kontakta oss för att laga mobil örebro. Vilka är vi? Känner du inte till Valfrimobil AB sedan tidigare är det klokt att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil. Vårt företag arbetar professionellt med reparationer på de allra flesta mobilmärken i branschen då det gäller att laga mobil örebro. Det som gör oss unika när du anlitar oss och behöver laga mobil örebro är att våra yrkesskickliga medarbetare, med sin sammanlagda erfarenhet, alltid utför jobbet korrekt enligt konstens alla regler. Lägg därtill att vi alltid, utan undantag, jobbar med de bästa reservdelar så förstår du att vi kan vårt jobb utan och innan.

Varför välja oss för att laga mobil örebro?

Det finns fler anledningar till varför det är klokt att anlita just oss för att laga mobil örebro. En anledning är först och främst priset. Vi tar inte ut några onödiga avgifter utan tar endast betalt för arbetet vi utför samt själva reservdelen. Att laga mobil örebro ska heller inte ta onödigt lång tid. Våra servicetekniker med sin kunskap utför reparationen av att laga mobil örebro snabbt. Det finns givetvis andra fördelar som talar för att du ska vända dig till oss för att laga mobil örebro.

Hjärtligt välkommen att besöka oss på www.valfrimobil.se Vi finns på Drottninggatan 21, 702 10 Örebro. Öppettider är mån-fre 09:00-18:00, lör 12:00-15:00. Du kan också maila oss på orebro@valfrimobil.se eller ringa oss på tel 010- 166 41 00 så berättar vår kundvänliga personal mer om att laga mobil örebro.

Vi ser fram emot din kontakt!