[cs_undefined bottom_separator_color=”hsl(195, 100%, 40%)” top_separator_color=”hsl(195, 100%, 40%)” top_separator_style=”slope-right” enable_top_separator=”1″]

Byta glas iphone


[cs_undefined bottom_separator_color=”hsl(195, 100%, 40%)” top_separator_color=”hsl(195, 100%, 40%)” top_separator_style=”slope-right” enable_bottom_separator=”1″ bottom_separator_style=”slope-right”]
Är du en i raden som råkat ut för en olycka och är i behov av att byta glas iphone? Det kommer givetvis aldrig som en trevlig överraskning när ens telefon gått i kras. Vi kan dock lugna alla, vars iphone gått sönder, med att vi snabbt enkelt och smidigt såklart kan hjälpa dig. När det är oundvikligt och du till sist måste byta glas iphone så hjälper vi dig. Det enda du behöver göra är att vända dig till oss på Valfrimobil AB för att byta glas iphone. Våra erfarna noggranna och rutinerade servicetekniker har den kunskap som krävs för att byta glas iphone och återställa din telefon till nyskick utan att det påverkar mobilen i övrigt. Vi gör det dessutom till en billig kostnad utan att du ska behöva vänta i evigheter på att den ska bli klar.

En bra affär att byta glas iphone

I det konsumtionssamhälle vi lever i idag så vet vi att många kasserar den gamla och köper ny mobil istället för att byta glas iphone. Det blir ofta en väldigt dyr historia, då man ofta har lång abonnemangstid kvar. Vi menar att det är helt förkastligt. Det finns andra fördelar med att byta glas iphone än den ekonomiska. Kvalitéten på glaset är lika bra, du får tillbaka den på ett kick och du slipper oroa dig för att olyckan ska vara framme även på en ny telefon. Därför är det en bra affär att byta glas iphone.

Mer information hittar du på www.valfrimobil.se Våra butiker finns på Drottninggatan 21, 702 10 Örebro och Hagavägen 25, 784 31 Borlänge. Öppettider är mån-fre 09:00-18:00, lör 12:00-15:00. Du kan också maila oss på info@valfrimobil.se eller ringa på tel 010- 166 41 00 så svarar vår trevliga personal på frågor om att byta glas iphone. Varmt välkommen!